Välj en sida

Beachkonfa

När, var, hur och allt sånt

Konfirmation

Konfirmation är idag ett arbete som olika kristna församlingar bedriver för att lära ungdomar om vad den kristna tron kan innebära och vi vill erbjuda Beachkonfa för dig som är född 2008 eller tidigare!

Beachkonfa

Beachkonfa är den konfirmation som bedrivs av församlingen BeachChurch, www.beachchurch.se.

Konfirmation är en period i ditt liv då du får för chans att stanna upp, fundera och samtala om frågor och ämnen som rör livet och den kristna tron. Att göra detta tillsammans med andra och samtidigt få träna och spela beachvolleyboll – det är BeachKonfa!

Du kan vara nybörjare på beach eller spelat riktigt mycket – alla är lika välkomna.

Vi har försökt samla riktigt duktiga beachvolleycoacher och konfaledare för att ge dig oförglömliga minnen från Beachkonfan. Våra ansvariga ledare har dessutom en massa galna upptåg i bakfickan som de vill ta er med på. De är också taggade att tillsammans få dela varför de tror på Gud. Dessutom älskar de beachvolleyboll!

 

Datum & plats 

gågården2022

9-11 december i Falköping

2023

6-8 januari i Falköping

17-19 mars i Falköping

17-21 maj i Falköping

 2-9 juli på Böda, Öland

18-20 augusti i Falköping eller Habo. Avslutningshelg med konfirmationshögtid 20 augusti

Upplägg

I Falköping träffas vi på fredagskvällen i  beachhallen, där det blir ett beachpass + ett konfapass samt lite nattbeach innan vi tar oss till boendet, som är i samma område. Vi sover i sovsalar med sängar! Efter frukost är det beachpass + ett konfapass i hallen. Lunchen serveras i caféet i hallen. Eftermiddag är i sanden och på kvällen är det middag och kvällsprogram av olika slag. Söndag spelar vi en skojturnering med lunch, mer spel, avslutning och hemfärd. Sista helgen i Falköping är likartad, men programmet innehåller tre heldagar istället för en.

Veckan på Böda innehåller liknande program. På Bödagården bor vi i ett nyrenoverat vandrarhem, 3-4 personer i varje rum.

 

Kostnad

Kostnaden är 8 850 kr (anmälan efter 2021-10-15; 9850 kr) för mat, logi, träning,  undervisning, konfamaterial, träningslinne och bibel. Endast resor tillkommer.

Anmälningsavgift är 500 kr på bankgiro: 539-2808 eller Swish; 123 480 38 21. Resterande betalas senast 2020-11-30 eller uppdelat på fem tillfällen.

Vi kan erbjuda rabatt om målsman/män tecknar sig för kyrkoavgiften till Stödföreningen Beachchurch,

En målsmans kyrkoavgift innebär rabatt på -2 000 kr, två kyrkoavgifter -4 000 kr.

Mer information om kyrkoavgiften på www.beachchurch.se ”Ge en gåva”, skall vara inne senast 31/10 för att vara giltig!

Ekonomin ska inte hindra någon från att gå, skulle avgiften vara ett problem, så kontakta oss.

Beachchurch

Vad är det för något?

BeachChurch är en frikyrka i Sverige baserad på tre kärlekar: kärleken till Gud, kärleken till människor och kärleken till beachvolleyboll. Grundtanken är att den som har minst en av de här tre kärlekarna är varmt välkommen till BeachChurch, oavsett tro, umgängeskrets eller beachvolleykunskap. 

På bilden syns i orange tröja beachpastor Tomas Arvidson, grundare av BeachChurch. Bredvid honom i rött linne står Viktor Berméus, huvudledare i Beachkonfan.

Samverkanspartner
Vi samarbetar med Equmenia Puls och Mullsjö folkhögskola gällande vår Beachkonfa!