Välj en sida

Beachkonfa

När, var, hur och allt sånt

Konfirmation

Konfirmation är idag ett arbete som olika kristna församlingar bedriver för att lära ungdomar om vad den kristna tron kan innebära och vi vill erbjuda Beachkonfa för dig som är född 2010 eller tidigare!

Beachkonfa

Beachkonfa är den konfirmation som bedrivs av församlingen BeachChurch, www.beachchurch.se.

Konfirmation är en period i ditt liv då du får för chans att stanna upp, fundera och samtala om frågor och ämnen som rör livet och den kristna tron. Att göra detta tillsammans med andra och samtidigt få träna och spela beachvolleyboll – det är BeachKonfa!

Du kan vara nybörjare på beach eller spelat riktigt mycket – alla är lika välkomna.

Vi har försökt samla riktigt duktiga beachvolleycoacher och konfaledare för att ge dig oförglömliga minnen från Beachkonfan. Våra ansvariga ledare har dessutom en massa galna upptåg i bakfickan som de vill ta er med på. De är också taggade att tillsammans få dela varför de tror på Gud. Dessutom älskar de beachvolleyboll!

 

Datum & plats 

2024

6-8 december i Falköping

2025

10-12 januari i Falköping

21-23 mars i Falköping

28 maj-1juni i Falköping

22-29 juni på Böda, Öland

15-17 augusti i Falköping . Avslutningshelg med konfirmationshögtid 18 augusti

Upplägg

I Falköping träffas vi på fredagskvällen i  beachhallen, där det blir ett beachpass + ett konfapass samt lite nattbeach innan vi tar oss till boendet, som är i samma område. Vi sover i sovsalar med sängar! Efter frukost är det beachpass + ett konfapass i den närliggande Pingstkyrkan. Lunch och därefter eftermid-dagen i sanden och på kvällen är det middag och kvällsprogram av olika slag. Söndag spelar vi en skojturnering med lunch, avslutning och hemfärd. Sista helgen i Falköping är likartad, men programmet innehåller tre heldagar istället för en.

Veckan på Böda innehåller liknande program. På Bödagården bor vi i ett nyrenoverat vandrarhem, 3-4 personer i varje rum.

 

Kostnad

Kostnaden är 9 450 kr (anmälan efter 2024-10-15; 10 450 kr) för mat, logi, träning,  undervisning, konfamaterial, träningskläder och bibel. Endast resor tillkommer.

Anmälningsavgift är 500 kr på och betalas vid anmälan via ”din kurs”, resterande betalas senast 2024-11-30 eller uppdelat på fem tillfällen.

Vi kan erbjuda rabatt om målsman/män tecknar sig för kyrkoavgiften till Stödföreningen Beachchurch,

En målsmans kyrkoavgift innebär rabatt på -2 000 kr, två kyrkoavgifter -4 000 kr.

Mer information om kyrkoavgiften på www.beachchurch.se ”Ge en gåva”, <nmälan av kyrkoavgift skall vara inne senast 31/10 för att vara giltig!

Ekonomin ska inte hindra någon från att gå, skulle avgiften vara ett problem, så kontakta oss.

Beachchurch

Vad är det för något?

BeachChurch är en frikyrkoförsamling i Sverige baserad på tre kärlekar: kärleken till Gud, kärleken till människor och kärleken till beachvolleyboll. Välkommen att dela gemenskapen med oss. 

Samverkanspartner
Vi samarbetar med Equmenia Puls och Mullsjö folkhögskola gällande vår Beachkonfa!